Profil mare pentru inchidere la perete, maro RAL 8017 mat, L: 2 m

Vezi detalii promotie

Profilul mare pentru inchidere la perete este potrivit pentru diferite proiecte de amenajare. Acesta are dimensiunile de 100 x 130 x 2000 mm, grosimea de 0,40 - 0,55 mm, fiind confectionat din tabla zincata vopsita in culoarea maro RAL 8017 mat. Profilul mare pentru inchidere la perete se monteaza cu o parte pe zid iar cealalta parte va ramane deasupra panoului de tigla. Avantaje: se monteaza usor este rezistent impotriva oxidarii este confectionat dintr-un material de inalta calitate Specifi

Pret Profil mare pentru inchidere la perete, maro RAL 8017 mat, L: 2 m

Cauti Profil mare pentru inchidere la perete, maro RAL 8017 mat, L: 2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Profil inchidere Arabesque

Pentru mai multe promotii la Profil inchidere Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Profil inchidere. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

Nudge