Prelungitor cu intrerupator si protectie Wconn, rosu, 3 prize, 3 m

Prelungitor cu intrerupator si protectie Wconn
Vezi detalii promotie

Prelungitorul Wconn, cu impamantare, intrerupator si protectie impotriva utilizarii accidentale de catre copii, este dotat cu 3 prize si poate fi folosit pentru conectarea mai multor stechere la sursa de electricitate. Cablul utilizat este de tipul H05VV-F, 3G1,5 mm. Se utilizeaza exclusiv la interior. Utilizarea in conditii de umiditate sau caldura excesiva nu este recomandata. Avantaje: contact de protectie rezistenta intrerupator Specificatii tehnice: Brand: Wconn Tip produs: prelungitor L

Pret Prelungitor cu intrerupator si protectie Wconn, rosu, 3 prize, 3 m

Cauti Prelungitor cu intrerupator si protectie Wconn, rosu, 3 prize, 3 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Prelungitoare Wconn

Pentru mai multe promotii la Prelungitoare Wconn trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Prelungitoare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆