Prelata tesuta grea Guttaplane rezistenta UV, 4 x 6 m, verde/argintiu

Prelata tesuta grea Guttaplane rezistenta UV
Vezi detalii promotie

Prelata tesuta grea Guttaplane este fabricata din polietilena speciala si poate fi utilizata pentru multiple scopuri. Datorita materialului din care este fabricata, prelata este solida, fiind sustinuta si de ochiuri PELD de prindere disponibile pe ambele fete, precum si de tiv dublu, pentru o mai mare rezistenta. Prelata este prevazuta cu snur, iar din punct de vedere cromatic, fata superioara a prelatei este de culoare verde, iar fata inferioara este argintie. Aceasta are o latime de 4 m si

Pret Prelata tesuta grea Guttaplane rezistenta UV, 4 x 6 m, verde/argintiu

Cauti Prelata tesuta grea Guttaplane rezistenta UV, 4 x 6 m, verde/argintiu la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Prelate gutta-d09

Pentru mai multe promotii la Prelate gutta-d09 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Prelate. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆