Pompa submersibila Hyundai HY-EPFT1100, 1100 W, 25500 l/h, 18kg

Vezi detalii promotie

Pompa submersibila HY-EPFT1100 pentru apa curata sau murdara este potrivita pentru utilizarea in gospodarii. O poti folosi pentru pomparea apei menajere, golirea sau umplerea rezervoarelor, drenarea puturilor de colectare si pentru evacuarea apei provenite in urma inundatiilor. Produsul are carcasa motorului realizata din otel inoxidabil si corpul din fonta. Pompa este prevazuta cu un maner mare si solid ce faciliteaza transportul acolo unde este nevoie. Acest model este echipat cu un motor e

Pret Pompa submersibila Hyundai HY-EPFT1100, 1100 W, 25500 l/h, 18kg

Cauti Pompa submersibila Hyundai HY-EPFT1100, 1100 W, 25500 l/h, 18kg la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Pompe submersibile hyundai

Pentru mai multe promotii la Pompe submersibile hyundai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Pompe submersibile. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†