Pompa submersibila Gospodarul Profesionist QDX-20-F, 550 W, 3.000 l/h, 6 kg

Pompa submersibila Gospodarul Profesionist QDX-20-F
Vezi detalii promotie

Pompa submersibila Gospodarul Profesionist QDX-16-F este destinata uzului casnic, pentru pomparea apei curate din fantani si pentru irigatii, avand un debit de 3000l/h, la o adancime maxima de absorbtie de 20 m. Presiunea maxima a apei poate ajunge la 8 bar. Pompa este echipata cu motor electric, cu o putere de 550W, si cu un flotor cu intrerupator. Prin ajustarea lungimii cablului flotor, pot fi adaptate si punctele in care intrerupatorul va porni sau opri pompa. Corpul pompei este fabricat

Pret Pompa submersibila Gospodarul Profesionist QDX-20-F, 550 W, 3.000 l/h, 6 kg

Cauti Pompa submersibila Gospodarul Profesionist QDX-20-F, 550 W, 3.000 l/h, 6 kg la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Pompe submersibile gospodarulprofesionist

Pentru mai multe promotii la Pompe submersibile gospodarulprofesionist trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Pompe submersibile. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆