Pompa submersibila cu tocator ape reziduale, 1100W, 16020 l/h, max. 10 mm

Pompa submersibila cu tocator ape reziduale
Vezi detalii promotie

Pompa submersibila cu tocator se foloseste pentru faramitarea particulelor fibroase din apele reziduale aflate in toalete, cisterne, pivnite, garaje, piscine. Utilizarea sa se impune atunci cand apa uzata nu poate ajunge la canalizare din cauza pozitionarii acesteia in sens invers fortei gravitationale. Dotat cu un motor puternic, de 1100W, si cu o presiune de max. 0,9 bar, aparatul electric atinge o inaltime maxima de refulare de 9 m si asigura tocarea granulelor cu diametrul maxim de 10 mm.

Pret Pompa submersibila cu tocator ape reziduale, 1100W, 16020 l/h, max. 10 mm

Cauti Pompa submersibila cu tocator ape reziduale, 1100W, 16020 l/h, max. 10 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Pompe submersibile Wasserkonig

Pentru mai multe promotii la Pompe submersibile Wasserkonig trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Pompe submersibile. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆