Polistiren extrudat Fibran XPS GF 100 , suprafata gofrata, 100 x 600 x 1250 mm

Vezi detalii promotie

Polistirenul extrudat Fibran XPS GF de 100 mm cu suprafata gofrata este un panou termoizolant potrivit pentru protectia termica a suprafetelor peretilor interiori, exteriori, a plintelor fatadelor si pentru izolarea termica a marginilor ferestrelor, usilor si colturilor. Aceasta placa din polistiren extrudat cu suprafata gofrata poate fi folosita si pentru termoizolarea peretilor de subsol, a teraselor necirculabile, acoperisurilor cu sarpanta din lemn si a planseelor dispuse peste incaperi r

Pret Polistiren extrudat Fibran XPS GF 100 , suprafata gofrata, 100 x 600 x 1250 mm

Cauti Polistiren extrudat Fibran XPS GF 100 , suprafata gofrata, 100 x 600 x 1250 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Polistiren extrudat fibran

Pentru mai multe promotii la Polistiren extrudat fibran trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Polistiren extrudat. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†