Polistiren extrudat XPan Zentyss XPS, interior / exterior, cant falt, 100 x 585 x 1235 mm

Polistiren extrudat XPan Zentyss XPS
Vezi detalii promotie

XPan Zentyss reprezinta o marca de panouri termoizolante din spuma de polistiren extrudat (XPS). Tehnologia lor de fabricatie este una de ultima generatie, care protejeaza mediul inconjurator. Un pachet contine 4 placi de polistiren, cu margini cu falt si cu dimensiunile 1250 x 600 x 100 mm. Fabricarea panourilor XPan se bazeaza pe expansiunea fizica (expandare) a materialului plastic topit (polistiren), intr-un utilaj de tip extruder cu ajutorul agentilor de expandare injectati sub presiune.

Pret Polistiren extrudat XPan Zentyss XPS, interior / exterior, cant falt, 100 x 585 x 1235 mm

Cauti Polistiren extrudat XPan Zentyss XPS, interior / exterior, cant falt, 100 x 585 x 1235 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Polistiren extrudat zentyss

Pentru mai multe promotii la Polistiren extrudat zentyss trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Polistiren extrudat. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆