Polistiren expandat Termofix EPS 80, 15 cm

Polistiren expandat Termofix EPS 80
Vezi detalii promotie

Panourile termoizolante EPS 80 Termofix sunt fabricate din granule de polistiren presate si expandate. Ele sunt utilizate pentru termoizolarea peretilor in vederea pastrarii unei temperaturi constante in interiorul locuintei. Acestea actioneaza impotriva pierderii de caldura spre exterior pe timpul iernii si pentru blocarea transferului de caldura de la exterior spre interior pe timpul verii. Caracteristici: conductibilitate termica redusa si economie de energie protectie impotriva zgomotului

Pret Polistiren expandat Termofix EPS 80, 15 cm

Cauti Polistiren expandat Termofix EPS 80, 15 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Polistiren expandat termofix

Pentru mai multe promotii la Polistiren expandat termofix trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Polistiren expandat. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆