Poarta pietonala otel Morena, deschidere dreapta, negru RAL 9005, 0.9 x 1.8 - 2 m

Poarta pietonala otel Morena
Vezi detalii promotie

Poarta pietonala Morena este proiectata cu un design arhitectural modern care completeaza fluid aspectul general al casei si gradinii tale. Aceasta este confectionata din otel galvanizat, sporind astfel rezistenta in raport cu factorii climatici si cu oxidarea, fiind prevopsita in culoarea negru RAL 9005. Poarta Morena are lungimea de 0.9 m, si inaltimea variabila de 1.8 - 2 m, iar garantia este de 2 ani. Produsul are deschiderea pe partea dreapta si necesita vopsire. Avantaje: este confectio

Pret Poarta pietonala otel Morena, deschidere dreapta, negru RAL 9005, 0.9 x 1.8 - 2 m

Cauti Poarta pietonala otel Morena, deschidere dreapta, negru RAL 9005, 0.9 x 1.8 - 2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Porti pietonale polbram

Pentru mai multe promotii la Porti pietonale polbram trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Porti pietonale. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆