Poarta pietonala otel Cronos, deschidere dreapta, negru RAL 9005, 0.9 x 1.7 - 2 m

Poarta pietonala otel Cronos
Vezi detalii promotie

Poarta pietonala pentru gard din colectia Cronos, cu deschidere pe partea dreapta, reprezinta o solutie calitativa si moderna pentru completarea decorului exterior al oricarei curti intr-un mod armonios. Realizata din otel si vopsita in culoarea negru (RAL9005), portita are un design simplu, format din trei bare dispuse orizontal, pentru sustinere, si restul barelor dispuse vertical, ce formeaza un model geometric discret la mijlocul acesteia. Calitatea inalta a produsului este obtinuta in ur

Pret Poarta pietonala otel Cronos, deschidere dreapta, negru RAL 9005, 0.9 x 1.7 - 2 m

Cauti Poarta pietonala otel Cronos, deschidere dreapta, negru RAL 9005, 0.9 x 1.7 - 2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Porti pietonale polbram

Pentru mai multe promotii la Porti pietonale polbram trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Porti pietonale. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆