Plasa fibra de sticla Vertex, 145 gr, 50 m, rosu

Plasa fibra de sticla Vertex
Vezi detalii promotie

Tesatura din fibra de sticla Vertex este o plasa rezistenta la agentii alcalini, care se utilizeaza la intarirea stratului de acoperire a placilor de polistiren la termosisteme de fatada si pentru intarirea suprafetei tencuielilor termoizolante. Principala proprietate a tesaturii este preluarea eforturilor de la nivelul sistemelor compozite de izolare termica exterioara pe baza de polistiren expandat, prevenind ruperea acestora. Tesatura are culoarea rosie, lungimea de 50 m iar greutatea pe u

Pret Plasa fibra de sticla Vertex, 145 gr, 50 m, rosu

Cauti Plasa fibra de sticla Vertex, 145 gr, 50 m, rosu la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Tesatura fibra sticla Vertex

Pentru mai multe promotii la Tesatura fibra sticla Vertex trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Tesatura fibra sticla. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆