Plasa din fibra de sticla, 160 g, 50 m, rosu

Plasa din fibra de sticla
Vezi detalii promotie

Tesatura din fibra de sticla este o plasa care prezinta rezistenta la agenti alcalini si se utilizeaza atat pentru intarirea stratului de acoperire a placilor de polistiren la termosisteme de fatada, cat si pentru intarirea suprafetei tencuielilor termoizolante. Principala proprietate a plasei este de a prelua eforturile de la nivelul sistemelor compozite de izolare termica exterioara pe baza de polistiren expandat, prevenind astfel ruperea acestora. Plasa are culoarea rosie. Produsul se come

Pret Plasa din fibra de sticla, 160 g, 50 m, rosu

Cauti Plasa din fibra de sticla, 160 g, 50 m, rosu la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Tesatura fibra sticla adfors

Pentru mai multe promotii la Tesatura fibra sticla adfors trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Tesatura fibra sticla. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆