Plafoniera Perla D400, 2 x 60 W, E27, diametru 400 mm

Plafoniera Perla D400
Vezi detalii promotie

Plafoniera Perla D400 este un corp de iluminat decorativ, destinat amenajarii incaperilor in care se doreste cresterea artificiala a luminozitatii. Acest model are o structura realizata din metal cu finisaj crom, satin si abajur din sticla cu model geometric multicolor (galben, alb, negru). Aplica are diametrul de 400 mm si se monteaza usor, prin fixare pe plafon cu ajutorul clemelor speciale, la o distanta de 8,5 cm. Exemple de utilizare: O poti utiliza pentru iluminarea ambientala a incaper

Pret Plafoniera Perla D400, 2 x 60 W, E27, diametru 400 mm

Cauti Plafoniera Perla D400, 2 x 60 W, E27, diametru 400 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Plafoniere de interior klausen

Pentru mai multe promotii la Plafoniere de interior klausen trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Plafoniere de interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆