Plafoniera Globo Luffy, metal/plastic, LED 54 W, negru/auriu, 900 x 398 x 102 mm

Plafoniera Globo Luffy
Vezi detalii promotie

Globo Luffy este o plafoniera impresionanta, realizata din metal negru mat si metal auriu, cu un design elegant si modern. Aceasta plafoniera adauga un plus de stil si functionalitate in orice incapere. Dispune de doua panouri LED dreptunghiulare de culoare aurie, care emit o lumina alba calda de 3000 Kelvin, creand astfel o atmosfera placuta si relaxanta. Plafoniera are dimensiunile de 900 mm lungime, 398 mm latime si 102 mm inaltime, oferind o iluminare uniforma si eficienta pe o suprafata

Pret Plafoniera Globo Luffy, metal/plastic, LED 54 W, negru/auriu, 900 x 398 x 102 mm

Cauti Plafoniera Globo Luffy, metal/plastic, LED 54 W, negru/auriu, 900 x 398 x 102 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Plafoniere de interior globo

Pentru mai multe promotii la Plafoniere de interior globo trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Plafoniere de interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆