Plafoniera Amy aurie, 3 x E14, D 40 cm, H 17,5 cm, 40W

Plafoniera Amy aurie
Vezi detalii promotie

Plafoniera Amy este un corp de iluminat care se monteaza pe tavan. Acest model are un design modern, corpul de culoare aurie fiind potrivit pentru livinguri, holuri si camere de hotel. Plafoniera utilizeaza trei surse de iluminat, cu un bec cu puterea de maxim 40W fiecare si soclul E14. Becurile nu sunt incluse si se achizitioneaza separat. Forma corpului este rotunda, cu diametrul de 40 cm si inaltimea de 17,5 cm. Este fabricata din nichel mat, material textil si plastic. Avantajele produsul

Pret Plafoniera Amy aurie, 3 x E14, D 40 cm, H 17,5 cm, 40W

Cauti Plafoniera Amy aurie, 3 x E14, D 40 cm, H 17,5 cm, 40W la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Plafoniere de interior globo

Pentru mai multe promotii la Plafoniere de interior globo trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Plafoniere de interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆