Placa gips carton Siniat Nida Standard, 9.5 x 1200 x 2600 mm

Vezi detalii promotie

Siniat Nida Standard 9.5 mm este o placa din gips carton aditivata, cu absorbtie redusa a apei in miez, cu multiple aplicatii in cadrul lucrarilor de constructie si renovare. Este compusa dintr-un miez de gips ranforsat cu fibra de sticla, care ii asigura rezistenta crescuta la deformare in sens longitudinal si transversa. Placa are suprafetele si marginile longitudinale acoperite cu un carton special, ce ii confera rezistenta la factorii de mediu (umiditate maxim. 60%) si la socurile mecanic

Pret Placa gips carton Siniat Nida Standard, 9.5 x 1200 x 2600 mm

Cauti Placa gips carton Siniat Nida Standard, 9.5 x 1200 x 2600 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Placi gips carton uzuale siniat

Pentru mai multe promotii la Placi gips carton uzuale siniat trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Placi gips carton uzuale. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†