Placa gips-carton Nida Smart, grosime 9.5 mm, 1200 x 2600 mm

Vezi detalii promotie

Placa din gips-carton NIDA Smart este folosita in amenjarile interioare, pentru aspectul estetic placut si instalarea usoara. Fata superioara a acesteia este acoperita cu un carton multistrat, de culoarea alb. Muchiile produsului au forma conica. Placile au lungimea de 2600 mm, latimea de 1200 mm si grosimea de 9.5 mm. Utilizare: Produsul este potrivit pentru aplicatiile interioare care necesita executie rapida, finisari si elemente decorative, precum coloane, pereti curbati sau arcade. Avant

Pret Placa gips-carton Nida Smart, grosime 9.5 mm, 1200 x 2600 mm

Cauti Placa gips-carton Nida Smart, grosime 9.5 mm, 1200 x 2600 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Placi gips carton uzuale Nida

Pentru mai multe promotii la Placi gips carton uzuale Nida trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Placi gips carton uzuale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†