Placa portelanata Quarry Natural, model digital, dreptunghiulara, 21 x 56 cm

Placa portelanata Quarry Natural
Vezi detalii promotie

Placa portelanata Quarry este o ceramica de fatada, destinata montarii la exterior. Este rezistenta la intemperii, variatii de temperatura, ciclul inghet-dezghet si actiunea directa a razelor solare. De asemenea, este rezistenta la contactul cu diverse substante si poate fi intretinuta usor. Modelul Quarry Natural este digitalizat, fiind similar pietrelor naturale prin culori si textura. Astfel, poti utiliza placa portelanata in locurile in care doresti sa creezi un decor elegant, rustic sau

Pret Placa portelanata Quarry Natural, model digital, dreptunghiulara, 21 x 56 cm

Cauti Placa portelanata Quarry Natural, model digital, dreptunghiulara, 21 x 56 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Piatra decorativa de exterior/interior premier

Pentru mai multe promotii la Piatra decorativa de exterior/interior premier trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Piatra decorativa de exterior/interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆