Placa parchet polistiren extrudat Decora Arbiton Secura Max Aquastop Smart, 5 mm, 4.7 x 1.18 m

Placa parchet polistiren extrudat Decora Arbiton Secura Max Aquastop Smart
Vezi detalii promotie

Izolatorul pentru parchet Arbiton Secura Max Aquastop Smart este realizat din XPS/PET si se utilizeaza pentru izolarea podelei, avand un grad foarte ridicat de rezistenta termica, de 0.18 mp*K/W. Functioneaza pentru denivelarile de pana la 4 mm, datorita densitatii de 32 kg/mp si imbogateste confortul acustic, reducand intensitatea zgomotelor pe parchet. Bariera de vapori Aquastop nu permita patrunderea apei, impiedicand formarea mucegaiului si umiditatii sub placile de parchet. Produsul are

Pret Placa parchet polistiren extrudat Decora Arbiton Secura Max Aquastop Smart, 5 mm, 4.7 x 1.18 m

Cauti Placa parchet polistiren extrudat Decora Arbiton Secura Max Aquastop Smart, 5 mm, 4.7 x 1.18 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Elemente de izolare decora

Pentru mai multe promotii la Elemente de izolare decora trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Elemente de izolare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆