Placa gips carton Siniat Nida Smart, 12.5 x 1200 x 2600 mm

Placa gips carton Siniat Nida Smart
Vezi detalii promotie

Placa NIDA Smart este potrivita pentru aplicatiile care necesita executie rapida, finisari de exceptie si elemente decorative. Este utilizata pentru compartimentarea spatiilor tehnice si de locuit (pereti, plafoane) si pentru sisteme de gips-carton fara cerinte speciale de rezistenta la foc sau la umiditate. Aceasta are grosimea de 12,5 mm si este o placa din gips-carton formata dintr-un miez de gips, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat.

Pret Placa gips carton Siniat Nida Smart, 12.5 x 1200 x 2600 mm

Cauti Placa gips carton Siniat Nida Smart, 12.5 x 1200 x 2600 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Placi gips carton uzuale siniat

Pentru mai multe promotii la Placi gips carton uzuale siniat trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Placi gips carton uzuale. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆