Placa gips carton, Knauf GKF, grosime 12,5 mm, 2600 x 1200 mm

Placa gips carton
Vezi detalii promotie

Placa de gips carton tip GKF de la Knauf este conceputa pentru a fi utilizata in incaperi in care umiditatea relativa nu depaseste 70%. Miezul de ipsos are o densitate marita si este armat cu fibra de sticla de 3-30 mm in procent de minim 2% din greutate. Datorita clasei de combustie A2 este potrivita pentru constructii unde se aplica cerinte de rezistenta la foc. O poti utiliza in spatii interioare pentru: placarea peretilor tavanelor existente constructii de mansarda realizarea sistemelor d

Pret Placa gips carton, Knauf GKF, grosime 12,5 mm, 2600 x 1200 mm

Cauti Placa gips carton, Knauf GKF, grosime 12,5 mm, 2600 x 1200 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Placi gips carton rezistente la foc knauf

Pentru mai multe promotii la Placi gips carton rezistente la foc knauf trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Placi gips carton rezistente la foc. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆