Placa de ciment Knauf Aquapanel, interior exterior, 8 mm, 1200 x 2400 mm

Placa de ciment Knauf Aquapanel
Vezi detalii promotie

Knauf Aquapanel este o placa pe baza de ciment foarte rezistenta si incombustibila, utilizata pentru inchiderile interioare si exterioare de pereti si tavane, in sistemele de fatada aplicate direct sau in cele ventilate. Este o alternativa optima la utilizarea materialelor traditionale, care asigura o prelucrare usoara prin zgariere si rupere. In componenta placii se afla ciment Portland, agregate si plasa de armare din fibre de sticla, dispusa pe ambele parti ale acesteia, ingrediente care i

Pret Placa de ciment Knauf Aquapanel, interior exterior, 8 mm, 1200 x 2400 mm

Cauti Placa de ciment Knauf Aquapanel, interior exterior, 8 mm, 1200 x 2400 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Placi tehnice knauf

Pentru mai multe promotii la Placi tehnice knauf trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Placi tehnice. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆