Picior mobilier Teko CL004, otel, nichel periat, 42 x 80 mm

Vezi detalii promotie

Piciorul metalic pentru mobilier Teko model CL004 are un design clasic cu forma rotunda si finisaj nichel periat. Acest model este confectionat din otel si este pretabil pentru majoritatea tipurilor de mobila. Piciorul are diametrul de 42 mm si inaltimea de 80 mm. Avantaje: material rezistent aspect placut usor de montat Instructuni de montaj: Fixarea piciorului se face cu ajutorul a 4 suruburi prin intermediul flansei metalice patrate a acestuia. Specificatii: Tip produs: picior mobilier Bra

Pret Picior mobilier Teko CL004, otel, nichel periat, 42 x 80 mm

Cauti Picior mobilier Teko CL004, otel, nichel periat, 42 x 80 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Picioare pentru mobilier teko

Pentru mai multe promotii la Picioare pentru mobilier teko trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Picioare pentru mobilier. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†