Picior pentru masa, metalic, cromat, 710 x 60 mm

Vezi detalii promotie

Piciorul pentru masa este realizat din metal, are o forma cilindrica si finisaj cromat, este rezistent la uzura si are un design modern. Acest produs este un accesoriu care asigura stabilitate mesei tale, ii imbunatateste aspectul si functionalitatea. Un mare avantaj reprezinta faptul ca este compatibil cu multiple modele de mese. Avantaje: compatibil cu diverse modele de mese design modern montaj usor rezistent la uzura Instructiuni de montaj: Se fixeaza rapid si usor, prin flansa de prinder

Pret Picior pentru masa, metalic, cromat, 710 x 60 mm

Cauti Picior pentru masa, metalic, cromat, 710 x 60 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Picioare de masa fgv

Pentru mai multe promotii la Picioare de masa fgv trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Picioare de masa. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†