Placa portelanata Quarry Beige, model digital, dreptunghiulara, 21 x 56 cm

Vezi detalii promotie

Placa portelanata Quarry este o ceramica de fatada destinata montarii in spatii comerciale si rezidentiale. Este rezistenta la trafic intens, la substante chimice de curatare si la socuri mecanice de intensitate medie. Astfel, poate fi intretinuta usor si asigura o durabilitate extinsa in timp. Modelul Quarry Beige este digitalizat, fiind similar pietrelor naturale prin nuantele deschise si prin textura mata, usor pigmentata. Placa are forma dreptunghiulara cu latimea de 21 cm si lungimea de

Pret Placa portelanata Quarry Beige, model digital, dreptunghiulara, 21 x 56 cm

Cauti Placa portelanata Quarry Beige, model digital, dreptunghiulara, 21 x 56 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Piatra decorativa de exterior/interior premier

Pentru mai multe promotii la Piatra decorativa de exterior/interior premier trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Piatra decorativa de exterior/interior. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†