Gresie portelanata placare Quarry Black Stone, gri inchis, dreptunghiulara, 21 x 56 cm

Vezi detalii promotie

Gresie de fatada Quarry Black Stone este o placa ceramica ce se monteaza la exterior datorita proprietatilor sale fizice deosebite. Este rezistenta la variatii de temperatura, inghet, dezghet, patare cu diferite substante. Modelul digitalizat imita pietrele naturale si este format din culori calde, usor de asortat. Forma placii este una dreptunghiulara, cu suprafata mata cu dimensiunile 21 x 56 cm. Placa se livreaza la cutie si acopera 1.06 mp. Avantajele produsului: rezistent la inghet/dezgh

Pret Gresie portelanata placare Quarry Black Stone, gri inchis, dreptunghiulara, 21 x 56 cm

Cauti Gresie portelanata placare Quarry Black Stone, gri inchis, dreptunghiulara, 21 x 56 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Piatra decorativa de exterior/interior premier

Pentru mai multe promotii la Piatra decorativa de exterior/interior premier trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Piatra decorativa de exterior/interior. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†