Parchet laminat 12.3 mm Grand Majestic Katla Artic, clasa trafic intens 34, 2410 x 303 mm

Parchet laminat 12.3 mm Grand Majestic Katla Artic
Vezi detalii promotie

Parchetul laminat de inalta presiune HPF (High Pressure Floor) ce are decorul Katla Artic, precum intreaga colectie din care face parte - Grand Majestic, a fost conceput pentru a face fata situatiilor extreme. Cu ajutorul decoruri din lemn atemporale si elegante, Grand Majestic surprinde forta linistitoare a naturii intr-un parchet care poate face fata la toate situatiile din viata de zi cu zi. Avand placi de 2.4 m lungime si 30 cm latime, aceasta colectie noua creeaza o senzatie minunata de

Pret Parchet laminat 12.3 mm Grand Majestic Katla Artic, clasa trafic intens 34, 2410 x 303 mm

Cauti Parchet laminat 12.3 mm Grand Majestic Katla Artic, clasa trafic intens 34, 2410 x 303 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Parchet laminat berry-alloc

Pentru mai multe promotii la Parchet laminat berry-alloc trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Parchet laminat. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆