Panou gard plastifiat zincat bordurat verde 4,2 x 1200 x 2500 mm

Vezi detalii promotie

Panoul de gard zincat bordurat este folosit pentru: imprejmuirea gradinilor si parcurilor delimitarea drumurilor, autostrazilor sau cailor ferate protectii industriale pentru utilaje cotete de pasari, custi de animale, si altele in functie de necesitate Panoul din sarma zincata este vopsit cu vopsea pulbere poliesterica lucioasa in camp electrostatic, tratament care ii ofera o rezistenta sporita la coroziune. Apartine standardului de fabricatie SR EN 10223-7. Sarma zincata plastifiata verde d

Pret Panou gard plastifiat zincat bordurat verde 4,2 x 1200 x 2500 mm

Cauti Panou gard plastifiat zincat bordurat verde 4,2 x 1200 x 2500 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Panouri gard Arabesque

Pentru mai multe promotii la Panouri gard Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Panouri gard. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†