Panou gard Kora, zincat, gri antracit RAL 7016, 2 x 1.2 m

Vezi detalii promotie

Panoul pentru gard din colectia Kora este o solutie calitativa si moderna pentru completarea decorului exterior al oricarei curti, intr-un mod armonios. Realizat din otel galvanizat si vopsit in nuanta gri antracit (RAL7016), panoul are un design simplu, format din noua bare de sustinere dispuse orizontal si bare dispuse vertical. Calitatea inalta a produsului este obtinuta in urma unui proces de productie realizat in conformitate cu noile tehnologii si cu directivele europene. Taierea elemen

Pret Panou gard Kora, zincat, gri antracit RAL 7016, 2 x 1.2 m

Cauti Panou gard Kora, zincat, gri antracit RAL 7016, 2 x 1.2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Panouri gard polbram

Pentru mai multe promotii la Panouri gard polbram trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Panouri gard. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†