Panou gard Cronos, otel, negru Jet Black, 2,0 x 1,5 - 1,8 m

Vezi detalii promotie

Panoul pentru gard din colectia Cronos reprezinta o solutie calitativa si moderna pentru completarea decorului exterior al oricarei curti intr-un mod armonios. Realizat din otel vopsit in nuanta negru Jet Black (RAL9005), panoul are un design simplu, format din doua bare dispuse orizontal, pentru sustinere, si restul barelor dispuse vertical, ce formeaza un model geometric discret la mijlocul acestuia. Calitatea inalta a produsului este obtinuta in urma unui proces de productie realizat in co

Pret Panou gard Cronos, otel, negru Jet Black, 2,0 x 1,5 - 1,8 m

Cauti Panou gard Cronos, otel, negru Jet Black, 2,0 x 1,5 - 1,8 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Panouri gard polbram

Pentru mai multe promotii la Panouri gard polbram trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Panouri gard. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†