Substrat special granulat pentru cactusi si plante suculente Seramis, 7l

Vezi detalii promotie

Substratul Seramis este obtinut din granule ceramice expandate de argila rosie si lava vulcanica. Acesta este potrivit pentru cactusi si suculente la sac. Produsul asigura un bun drenaj, prevenind inundarea radacinilor. Avantaje: calitate foarte buna mediu optim Instructiuni de utilizare: Foloseste o cantitate mica de substrat, apoi adauga radacinile plantei. Acopera radacinile cu substrat. Fa cateva gauri in pamant pentru a asigura o aerisire potrivita radacinilor. Specificatii tehnice: Bran

Pret Substrat special granulat pentru cactusi si plante suculente Seramis, 7l

Cauti Substrat special granulat pentru cactusi si plante suculente Seramis, 7l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Pamant seramis

Pentru mai multe promotii la Pamant seramis trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Pamant. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†