Pal melaminat Kastamonu, Perrier dark A830 PS19, 2800 x 2070 x 18 mm

Pal melaminat Kastamonu
Vezi detalii promotie

PAL-ul melaminat Kastamonu perrier dark este obtinut prin presarea aschiilor de lemn la o temperatura si presiune ridicata, fiind utilizate rasini sintetice cu rol de liant. Produsul este alcatuit la interior din bucati de lemn grosiere care ii asigura rezistenta, iar stratul exterior este realizat din particule foarte fine, care ii ofera o suprafata neteda si durabila in timp. PAL-ul melaminat Kastamonu se utilizeaza in medii inchise si uscate, putand fi utilizat in industria mobilei si desi

Pret Pal melaminat Kastamonu, Perrier dark A830 PS19, 2800 x 2070 x 18 mm

Cauti Pal melaminat Kastamonu, Perrier dark A830 PS19, 2800 x 2070 x 18 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte PAL melaminat kastamonu

Pentru mai multe promotii la PAL melaminat kastamonu trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria PAL melaminat. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆