Opritor din aliaj de zinc, argintiu lucios, 45 x 44 x 25 mm

Vezi detalii promotie

Opritorul din aliaj de zinc reprezinta o solutie ideala pentru usa ta. Acesta iti va proteja peretii impotriva contactului direct cu manerul usii, astfel nu ii va zgaria, deteriora si nu va produce gauri asupra lor. Acest model poate fi montat pe pardoseala, avand dimensiunile de 45 x 44 x 25 mm. Avantaje: rezistent impotriva oxidarii se monteaza usor Instructiuni de utilizare: Incepi prin a pozitiona opritorul pe pardoseala, la o distanta in care manerul usii nu poate lovi pretele. Apoi inst

Pret Opritor din aliaj de zinc, argintiu lucios, 45 x 44 x 25 mm

Cauti Opritor din aliaj de zinc, argintiu lucios, 45 x 44 x 25 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Opritori pentru usi Arabesque

Pentru mai multe promotii la Opritori pentru usi Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Opritori pentru usi. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†