Nivela laser BOSCH GLL 3 – 80 CG, profesional, grad protectie IP54, cu acumulator

Nivela laser BOSCH GLL 3 – 80 CG
Vezi detalii promotie

Nivela cu laser este o unealta electrica care vine insotita de un acumulator GBA 12V 2.0Ah, o husa, un L-BOXX 136, o placuta de vizare laser, un suport universal BM 1 professional si un incarcator rapid GAL 12V 40 professional. Temperatura ideala de depozitare este intre -20 70 C, iar cea de lucru intre -10 40 C. Clasa laserului cu care este echipata nivela este 2R. Domeniul de lucru cu receptor este de pana la 120 m, iar fara receptor este de pana la 30 m. Precizia de nivelare a acestui i

Pret Nivela laser BOSCH GLL 3 – 80 CG, profesional, grad protectie IP54, cu acumulator

Cauti Nivela laser BOSCH GLL 3 – 80 CG, profesional, grad protectie IP54, cu acumulator la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Nivela electronica bosch

Pentru mai multe promotii la Nivela electronica bosch trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Nivela electronica. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆