Motocultor pe benzina Raider RD-T08, 7 CP, latime de lucru 50 - 100 cm

Vezi detalii promotie

Motocultorul pe benzina Raider RD-T08 este potrivit pentru munci agricole si lucrari in gospodarii, gradini, solarii sau ferme cu suprafete de maxim 1000 m2. Acest model este prevazut cu un motor puternic in 4 timpi, cu puterea nominala de 5.2 kW (7CP) si capacitatea cilindrica de 208 cmc. Motocultorul dispune de o cutie de viteze cu 2 trepte inainte si marsarier. Rezervorul de combustibil are o capacitate mare de 3,6 l. Domeniu de utilizare: Poti folosi acest motocultor pentru ararea, afanar

Pret Motocultor pe benzina Raider RD-T08, 7 CP, latime de lucru 50 - 100 cm

Cauti Motocultor pe benzina Raider RD-T08, 7 CP, latime de lucru 50 - 100 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Motocultor pe benzina Raider

Pentru mai multe promotii la Motocultor pe benzina Raider trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Motocultor pe benzina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆