Motoburghiu Raider RD-EA01, foreza de pamant 1.65kW (2.2CP) 52cc RD-EA01

Vezi detalii promotie

Motoburgiul pentru pamant Raider RD-EA01 este destinat utilizarii pentru lucrari agricole sau in constructii. Foreza de pamant permite realizarea gaurilor pentru plantarea pomilor, a gaurilor necesare turnarii pivotilor de beton in cadrul constructiilor si prelevarea de probe din sol. Acest model este echipat cu un motor pe benzina in 2 timpi cu putere de 1,65 kW si capacitate cilindrica de 52cc. Are diametrul de forare inclus intre 60 mm si 200 mm. Motoburghiul este prevazut cu rezervor cu c

Pret Motoburghiu Raider RD-EA01, foreza de pamant 1.65kW (2.2CP) 52cc RD-EA01

Cauti Motoburghiu Raider RD-EA01, foreza de pamant 1.65kW (2.2CP) 52cc RD-EA01 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Motocultor pe benzina Raider

Pentru mai multe promotii la Motocultor pe benzina Raider trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Motocultor pe benzina. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†