Motocultor pe benzina Hyundai HY-MC 85, 7 CP, transmisie pe pinioane, latime de lucru 85 cm

Motocultor pe benzina Hyundai HY-MC 85
Vezi detalii promotie

Motocultorul Hyundai HY-MC 85 cu motor in 4 timpi si alimentare pe benzina este potrivit pentru prelucrarea terenurilor dificile prin: frezarea pamantului formarea canalelor pentru seminte dozarea semintelor si plantare. Motocultorul este actionat de un motor pe benzina, cu pornire manuala, Hyundai H190F de 7 CP, cu transmisie pe pinioane. Baia de ulei are capacitatea de 0,6 l, iar cea pentru cutia de viteze de 1 - 1,1 l. Pentru cutia de viteze poate fi folosit ulei de transmisie sau de motor

Pret Motocultor pe benzina Hyundai HY-MC 85, 7 CP, transmisie pe pinioane, latime de lucru 85 cm

Cauti Motocultor pe benzina Hyundai HY-MC 85, 7 CP, transmisie pe pinioane, latime de lucru 85 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Motocultor pe benzina hyundai

Pentru mai multe promotii la Motocultor pe benzina hyundai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Motocultor pe benzina. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆