Motocoasa pe benzina Micul Fermier GF-1311 verde, 4 accesorii, 3,4 CP

Vezi detalii promotie

Motocoasa Micul Fermier GF-1311 verde este un produs usor si practic recomandat pentru taierea ierburilor si tunderea gazonului sau tufisurilor din gradini sau din jurul casei. Acest model are o pornire usoara indiferent de vreme si permite un diametru de taiere de 255 mm. Angrenajele conice si lamele cu viteza foarte mare permit taierea optima inclusiv paralele cu solul. Unealta dispune de un motor in 2 timpi, pe benzina. Motorul are capacitatea cilindrica de 43 cm3 si puterea de 3.4 CP (2.5

Pret Motocoasa pe benzina Micul Fermier GF-1311 verde, 4 accesorii, 3,4 CP

Cauti Motocoasa pe benzina Micul Fermier GF-1311 verde, 4 accesorii, 3,4 CP la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Motocoase miculfermier

Pentru mai multe promotii la Motocoase miculfermier trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Motocoase. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†