Motocoasa pe benzina Matrix BMT 750, curea de umar, 750W, 0.5 l

Vezi detalii promotie

Motocoasa pe benzina Matrix BMT 750 este o unealta fiabila pentru tunderea peluzelor si pentru taierea precisa a marginilor si limitelor, rosturile dintre pavele si cladiri sau in jurul copacilor. O poti folosi inclusiv in locuri greu accesibile in care nu poti utiliza masina de tuns iarba. Acest model permite un diametru de taiere de 38 cm. Grosimea firului este de 2 mm si lungimea de 6 m. Filetul dublu iti ofera performante mai mari de taiere, iar linia de tundere automata asigura prelungir

Pret Motocoasa pe benzina Matrix BMT 750, curea de umar, 750W, 0.5 l

Cauti Motocoasa pe benzina Matrix BMT 750, curea de umar, 750W, 0.5 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Motocoase matrix

Pentru mai multe promotii la Motocoase matrix trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Motocoase. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

Ar1127