Beton intarire rapida Fondu Technology Fondag rezistent la coroziune, 25 kg

Vezi detalii promotie

Cimentul aluminos Fondag este un amestec predozat care permite obtinerea unui beton performant pe baza de aluminat de calciu. Este destinat in special celor mai agresive medii expuse izolat sau in combinatie cu temperaturi ridicate, socurilor termice repetate, abraziunii, eroziunii, impacturilor mecanice, coroziunii chimice etc. Avantajele cimentului Fondag: reluarea activitatii posibila intre 8 si 10 ore dupa aplicare. rezistenta foarte mare la abraziune, eroziune si la impact. rezistenta la

Pret Beton intarire rapida Fondu Technology Fondag rezistent la coroziune, 25 kg

Cauti Beton intarire rapida Fondu Technology Fondag rezistent la coroziune, 25 kg la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mortare speciale kerneos

Pentru mai multe promotii la Mortare speciale kerneos trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mortare speciale. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†