Zdrobitor electric pentru struguri Micul Fermier GF-0894 , capacitate de zdrobire 500 kg/h

Vezi detalii promotie

Zdrobitorul electric Micul Fermier GF-0894 este folosit pentru presarea si separarea rapida a strugurilor de ciorchine si obtinerea unui must de calitate. Capacitatea cuvei este de 15 kg. Dispozitivul poate zdrobi pana la 500 kg/h. Tamburii sunt confectionati din termoplastic extra dur, astfel incat sa nu existe pierderi de struguri sau boabe nesparte. Cuva este fabricata din tabla de fier vopsita si tratata impotriva coroziunii, pentru a nu afecta calitatea materiei prime. Utilizare: Aliment

Pret Zdrobitor electric pentru struguri Micul Fermier GF-0894 , capacitate de zdrobire 500 kg/h

Cauti Zdrobitor electric pentru struguri Micul Fermier GF-0894 , capacitate de zdrobire 500 kg/h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume miculfermier

Pentru mai multe promotii la Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume miculfermier trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆