Moara electrica pentru cereale si stiuleti, Blade model B, 2.7 kW, 200 kg/ora

Vezi detalii promotie

Moara electrica Blade model B este proiectata pentu prelucrarea cerealelor boabe (grau, orz, secara, etc) destinate hranirii animalelor domestice si a stiuletilor de porumb. Poate fi utilizata doar pentru uz gospodaresc, inclusiv in micro-ferme sau fabrici mici, datorita gradului mare de rezistenta in timp. Este dotata cu un motor cu bobinaj din cupru ce poate atinge si 3000 rpm, cu puterea de 2.7 Kw, ceea ce determina o utilizare eficienta in prelucrarea furajelor. De asemenea, motorul este

Pret Moara electrica pentru cereale si stiuleti, Blade model B, 2.7 kW, 200 kg/ora

Cauti Moara electrica pentru cereale si stiuleti, Blade model B, 2.7 kW, 200 kg/ora la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume blade

Pentru mai multe promotii la Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume blade trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†