Moara cu ciocanele Ruris Gospodar A1, 1,1kW, capacitate de maruntire 180 kg/h

Vezi detalii promotie

Moara cu ciocanele Ruris Gospodar A1 este dotata cu un motor cu putere nominala de 1100 W. Este destinata maruntirii cerealelor de orice tip si beneficiaza de orificiu pentru stiuletii de porumb. Moara dispune de 4 site cu granulatie cuprinsa intre 2 mm si 5 mm pentru obtinerea gradului de granulatie dorit. Maruntirea cerealelor se realizeaza cu ajutor celor 2 cutite mobile dispuse uniform pe arborele motor. Intrerupatorul electric ON/OFF (pornit/oprit) este pozitionat pe suportul motorului p

Pret Moara cu ciocanele Ruris Gospodar A1, 1,1kW, capacitate de maruntire 180 kg/h

Cauti Moara cu ciocanele Ruris Gospodar A1, 1,1kW, capacitate de maruntire 180 kg/h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume Ruris

Pentru mai multe promotii la Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume Ruris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†