Moara cu ciocanele Gospodarul Profesionist GP-3, 2,5kW, capacitate de maruntire 200 kg/h

Vezi detalii promotie

Moara cu ciocanele Gospodarul Profesionist GP-2 este o masina pentru macinat cereale, fructe si legume. Aceasta dispune de un motor asincron monofazic cu puterea de 2500W si ajunge la un numar maxim de turatii de 3000 rpm. Produsul are cuva metalica, ce asigura o durabilitate extinsa, si dispune de protectie la suprasarcina. Moara are o capacitate de maruntire de 200 kg/h. Avantaje: usor de utilizat eficienta constructie robusta protectie la suprasarcina dispune de condensator de pornire are

Pret Moara cu ciocanele Gospodarul Profesionist GP-3, 2,5kW, capacitate de maruntire 200 kg/h

Cauti Moara cu ciocanele Gospodarul Profesionist GP-3, 2,5kW, capacitate de maruntire 200 kg/h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume gospodarulprofesionist

Pentru mai multe promotii la Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume gospodarulprofesionist trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†