Mobilier baie Roca Victoria, baza cu lavoar, PAL, alb, 60,5 x 46 x 58,5 cm

Vezi detalii promotie

Setul de mobilier Roca Victoria Basic este un ansamblu de obiecte sanitare pentru baie, alcatuit din baza si lavoar. Produsul are un design modern, care imbina functionalitate cu aspectul estetic placut. Corpul de mobilier este fabricat MDF de culoarea alb, cu finisaj mat si are 2 sertare actionate de un sistem de glisiere cu amortizarea. Baza are lungimea de 605 mm, latimea de 460 mm si inaltimea 565 mm. Lavoarul integrat in mobilier este realizat din portelan de culoarea alb. Avantaje: rezi

Pret Mobilier baie Roca Victoria, baza cu lavoar, PAL, alb, 60,5 x 46 x 58,5 cm

Cauti Mobilier baie Roca Victoria, baza cu lavoar, PAL, alb, 60,5 x 46 x 58,5 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mobilier de baie baza cu lavoar roca

Pentru mai multe promotii la Mobilier de baie baza cu lavoar roca trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mobilier de baie baza cu lavoar. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†