Set mobilier baie Badenmob Seria 286, masca cu setare + lavoar + oglinda, wenge

Vezi detalii promotie

Setul de mobilier pentru baie Badenmob este format din: masca Seria 286 lavoar ceramic Quattro 60 oglinda Quattro Masca pentru baie Seria 286 cu montaj pe sol/pardoseala este fabricata din PAL color si MDF. Combinatia dintre cele doua materiale ii ofera rezistenta ridicata la spatii in care exista aburi si umezeala. Este o piesa de mobilier spatioasa in care poti depozita diversele solutii de curatat sau ustensilele utilizate. Cele doua usi au deschidere pe partea stanga si partea dreapta. La

Pret Set mobilier baie Badenmob Seria 286, masca cu setare + lavoar + oglinda, wenge

Cauti Set mobilier baie Badenmob Seria 286, masca cu setare + lavoar + oglinda, wenge la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mobilier de baie baza cu lavoar si oglinda badenmob

Pentru mai multe promotii la Mobilier de baie baza cu lavoar si oglinda badenmob trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mobilier de baie baza cu lavoar si oglinda. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†