Set Mobila baie Badenmob Seria 169, PAL + MDF, baza, lavoar, oglinda, alb, 100 cm

Vezi detalii promotie

Setul de mobila pentru baie Seria 0169 BadenMob este un ansamblu de piese compus din: baza,lavoar si oglinda. Mobilierul este destinat spatiilor sanitare pentru a ajuta la organizarea articolelor din baie si a accesoriilor, datorita sertarelor si compartimentelor cu care este prevazut. Baza este de culoare alb, fabricata de MDF vopsit, care este un material rezistent la umiditate crescuta si variatii de temperatura, avand propietati fizico-mecanice superioare. Baza are 4 picioare de care este

Pret Set Mobila baie Badenmob Seria 169, PAL + MDF, baza, lavoar, oglinda, alb, 100 cm

Cauti Set Mobila baie Badenmob Seria 169, PAL + MDF, baza, lavoar, oglinda, alb, 100 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mobilier de baie baza cu lavoar si oglinda badenmob

Pentru mai multe promotii la Mobilier de baie baza cu lavoar si oglinda badenmob trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mobilier de baie baza cu lavoar si oglinda. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†