Mobila de bucatarie Coconut, alb-maro, PAL melaminat, lungime 2.4 m

Mobila de bucatarie Coconut
Vezi detalii promotie

Mobila de bucatarie Coconut reprezinta un ansamblu de corpuri de bucatarie, conceput special pentru crearea spatiului de lucru culinar si pentru depozitarea ustensilelor, accesoriilor si condimentelor pentru gatit. Bucataria este compusa din 4 corpuri superioare, 4 corpuri inferioare si blat melaminat. Corpurile sunt realizate din PAL melaminat, cu grosimea de 16 mm, inclusiv politele, iar blatul are grosimea de 28 mm, fiind nedebitat pentru chiuveta. Este disponibila intr-o combinatie cromat

Pret Mobila de bucatarie Coconut, alb-maro, PAL melaminat, lungime 2.4 m

Cauti Mobila de bucatarie Coconut, alb-maro, PAL melaminat, lungime 2.4 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Bucatarie completa Arabesque

Pentru mai multe promotii la Bucatarie completa Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Bucatarie completa. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆