Mobila bucatarie Cooky, stejar sonoma - wenge magia, pal melaminat, lungime 2 m

Mobila bucatarie Cooky
Vezi detalii promotie

Bucataria Cooky 2 m reprezinta un ansamblu de corpuri de bucatarie, conceput special pentru crearea spatiului de lucru culinar si pentru depozitarea ustensilelor, accesoriilor si condimentelor pentru gatit. Bucataria este compusa din 3 corpuri superioare, 3 corpuri inferioare si blat melaminat. Corpurile sunt realizate din PAL melaminat, cu grosimea de 16 mm iar blatul are grosimea de 28 mm, nefiind nedebitat pentru chiuveta. Ansamblul are un aspect elegant, datorita finisajului laminat si de

Pret Mobila bucatarie Cooky, stejar sonoma - wenge magia, pal melaminat, lungime 2 m

Cauti Mobila bucatarie Cooky, stejar sonoma - wenge magia, pal melaminat, lungime 2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Bucatarie completa Arabesque

Pentru mai multe promotii la Bucatarie completa Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Bucatarie completa. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆